18.kerület lakói, FIGYELEM!


FIGYELEM 18. kerület!

Az ASAPA kutatócsoport értesülései szerint MÁRCIUS ELSEJÉN
nemzetközi KÜLÖNÍTMÉNY érkezik kerületünkbe, és a látogatók
mintegy 10 NAPon át itt tartózkodnak majd.

Várjuk hozzászólásaitokat, írjatok megjegyzést az ezzel kapcsolatos élményeitekről, blogoljatok Velünk!

2012. március 8., csütörtök

KIÁLLÍTÁS A KONDOR BÉLA KÖZÖSSÉGI HÁZBAN


FIGYELEM!!!!!

Gyertek el március 9.-én 16 órakor a Kondor Béla Közösségi Házba, a furcsa látogatók járműve is várhatóan odaérkezik majd!

Az emeleten kiállítást rendezünk, ahol többet tudhattok meg a furcsa látogatók érkezésének okáról, a jármű elkészülésének munkafázisairól, az alkotókról, és azokról a helytörténeti különlegességekről, amelyek ihletői voltak. Ezekkel kapcsolatban is várjuk minden kedves hozzászóló emlékeit, történeteit!

A kiállításon megtekinthetitek az eseményhez kapcsolódó képzőművészeti pályázat nyerteseinek alkotásait, a vendégkönyvbe leírhatjátok, milyen volt vezetni a járgányt.

Addig is blogoljatok velünk, írjátok meg megjegyzéseiteket, ötleteiteket!


Szeretettel:
Az ASAPA alkotócsoport

2 megjegyzés:

  1. Sziasztok! A Kisfiúnknak nagyon tetszett, de csak kétszer tudtunk lemenni a Kondorhoz, mert aztán megbetegedett. Most hogy itt a jó idő és jobban lett, levittük tegnap és sírt, hogy már nincs itt. Merre van most a szán? Hol lehetne még játszani vele? Előre is kösz!

    VálaszTörlés
  2. Sajnos a szán már elköltözött, de reméljük, még feltűnik majd valamikor, valahol a 18. kerület utcáin!
    A Kondor Béla Közösségi Ház emeletén azonban még nyitva tart a kiállítás, ahol maketteken és fotókon megnézhetitek, hogyan és miért készült a járgány. A programhoz kapcsolódik ugyanitt egy helytörténeti kiállítás is, ami kerületünk két érdekes eseményével foglalkozik (mindkettő a II. világháborúhoz köthető - egy álrepülőtér és egy Svájcból ideérkezett ajándék: egy barakktemplom).
    Reméljük, ez kárpótolja egy kicsit a szánkó eltűnéséért.
    Üdvözlettel: az alkotók

    VálaszTörlés

Mondd el a véleményedet!